مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی استان لرستان گفت : زنان در لرستان بیشترین سهم را نسبت به مردان در راه اندازی مشاغل خانگی دارند .
به گزارش موج خبر رحیم بیرانوند امروز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگاران با بیان اینکه امروزه کسب و کارهای خانگی راهکاری مهم برای ایجاد اشتغال و درآمد در جهان محسوب میشوند اظهار کرد : از جمله مزایای مشاغل خرد و خانگی، حذف هزینههای مربوط به خرید، رهن و اجاره کارگاه، ایاب و ذهاب و استفاده از نیروی کار است.
مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی استان با اشاره به اجرای مرحله دوم طرح توسعه ملی مشاغل خانگی عنوان کرد : 19 هزار و ۳۶۰ نفر ساعت آموزش تخصصی به متقاضیان ۶ رشته طرح توسعه ملی مشاغل خانگی در رشته های گلیم بافی، قالی بافی، تابلو فرش، تولیدات پوشاک، چرم دوزی، تولیدات و بسته بندی عسل در استان ارائه شده است.
وی در ادامه به سهم زنان در این کسب و کار ها اشاره کرد و افزود : زنان همواره ثابت کردهاند از راههایی مانند قالی بافی، گلیم بافی و سایر هنرهای دستی توانسته اند کسب درآمد کنند.
بیرانوند گفت : طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در سه مرحله شناسایی ظرفیتها، توانمندسازی متقاضیان و اتصال به بازار طراحی شده است.
وی ادامه داد: در این طرح تلاش می شود مشاغل خانگی از یک شغل دوم و ناپایدار به شغل پایدار تبدیل شود که در این راستا ۱۷ رشته مزیت شغلی در استان شناسایی شد.
وی اضافه کرد: خیاط، قالیباف، گلیم باف، پرورش دهنده زنبور عسل، فرآوری کننده محصول زعفران، پوست کن و لپه کن و بسته بندی حبوبات، تولیدات چرمی دست دوز از جمله این مزیت های شغلی در لرستان است.
دبیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی لرستان گفت: همچنین فرآوری و بسته بندی سبزیجات، بافنده تابلو فرش، ویرایشگر متون، برنامه نویس، معرق کار چوب، مترجم، انیماتور، نقاش مینا، دوزنده لباس محلی نیز به عنوان دیگر مزیت های شغلی استان لرستان در حوزه مشاغل خانگی شناسایی شد.
انتهای پیام/
به پیج اینستاگرامی «شهروندالبرز» بپیوندید
instagram.com/shahrvand.alborz